diumenge, 19 de juny del 2011

8 aplicacions per al Foursquare (5-Esther Vargas i 3-Periodismomovil)

1. Scoville : Et permet recordar, compartir i descobrir llocs. Cada dimarts pots compartir la teva llista de millors llocs (# toptuesday) amb els teus amics a Facebook i a Twitter.

2. Sónar : És una aplicació per l'iPhone que permet trobar persones amb interessos comuns dins de la xarxa de geolocalització.

3. Localmind: És un nou servei que permet enviar preguntes i rebre respostes sobre el que està passant en aquest moment en els llocs que t'interessen.

4. 4squareand7yearsago.com : On eres un dia com avui, però l'any passat? Potser t'interessi aquesta dada.

5. Weeplaces.com : Busca utilitat als teus checkin a través de la creació d'un geoprofile per visualitzar les teves confirmacions, i organitzar i compartir els llocs que has visitat, així com per saber on són els teus contactes. El resultat el pots twittejar, dur a Facebook o inserir al teu lloc.

6. Where Do You Go
Crea un mapa amb zones 'de calor'. La zona destacada es relaciona als llocs que més has visitat.

7. When Should I Visit?
Si visites freqüentment un lloc però saps que és molt popular, aquesta eina t'assenyalarà els millors moments per anar. Tindràs un lloc lliure gairebé segur.

8. VenueWidget
És un giny (widget) per a la teva pàgina de Facebook que permet afegir els teus checkin. La informació de les teves ubicacions s'afegiran en pestanyes. És una manera molt bona per promocionar el teu compte de Foursquare amb altres xarxes.